Om oss

Vi skapar levande upplevelser och minnesvärda möten för våra kunder. Vi är en kreativ uppdragsbyrå med verktygen nära till hands!

Vi är en liten byrå och en bred leverantör

Vårt arbetsfält är upplevelsekommunikation. Hela Sverige är vår arbetsplats och våra certifierade medarbetare är vår stolthet.

Våra kunder kommer från många olika branscher. Det gemensamma för alla våra kunder är att de prioriterar det levande mötet och evenemang med omtanke, service och kvalitet i fokus. De senaste åren har vi jobbat med allt ifrån skidorter, handelsplatser och kommuner till restauranger, samhällsplanerare och advokatbyråer. Som byrå med kreativt innehåll är vi ofta underleverantör till andra kommunikations- och eventbyråer: Eventyr, United Media Group, PS Communication, Creative Meetings, Wonderbrand, MEC med flera.

Idag är vi 10 personer som i ett dynamiskt och välmixat team arbetar tillsammans på ZILLOMAN. Därutöver har vi 90 duktiga medarbetare som gör olika former av artistiska och andra insatser på enskilda uppdrag. Som företag är vi praktiskt lagda och har mycket ingredienser internt i företaget. Artister, tekniker, dekoratörer, hållbarhetsexperter, designers med mera. Detta ger oss stora fördelar när vi skräddarsyr din upplevelse.

Vad vi gör

Vi på ZILLOMAN skapar, projektleder och levererar lustfyllda upplevelser över hela Sverige året runt. Vi har även färdigpaketerade upplevelser för kunder som önskar något snabbt och redan beprövat.

Snabbhet i processen, kreativitet i tanken, noggrannhet och ansvar i förberedelsen ger oss möjlighet att nå ett värdeskapande resultat för våra kunder. Målet för alla våra genomföranden är interaktiva aktiviteter, värdefulla upplevelser och välkomnande service.

Med ett eget Artistbolag kan vi bygga särskilda produktioner och event runt egna artister och figurer. Med dessa koncept blir rättighetsfrågor enklare. Vi tar också med andra kända eller okända artister som hjälper oss att förmedla ZILLOMAN-känslan.

Hur vi gör

I en kreativ process lyssnar vi och letar efter rätt idéer till era syften och mål. Efter ett eller flera förslag planerar vi helheten och genomför slutligen evenemanget på plats.

Utvärdering av varje insats sker alltid mot de mål vi sätter upp för att på så vis skapa goda förutsättningar för ett långsiktigt samarbete.

Baserat på kunskaper om era mål och er marknads särskilda karaktär deltar vi gärna i kommunikationens strategisk planering. En bra förutsättning för det strategiska arbete är ett- eller flerårs samarbetsavtal. Som tack för det visade ger vi glädjerabatt.

Omtanke, Service & Kvalitet är vårt löfte när vi tillsammans med er skapar…Upplevelseglädje!

HISTORIA

Vårt tidiga ursprung är teaterlek och analog skådekonst med alla dess olika tekniker kring scenframställning, gestaltning, klar kommunikation och genomtänkta budskap. Som familjeföretag har vi sedan – under totalt 30 år nu – gjort vår resa genom reklamen, in i eventvärlden och utökat vår verktygslåda. Upplevelsemarknadsföring i olika former är därmed naturligt för oss på ZILLOMAN idag. Vi har blivit en kombination av event- kommunikations- och produktionsbyrå. Ett Upplevelseföretag.

ZILLOMAN har funnits sedan 2003. 2008 bildades Zillomangruppen AB. Företaget är 100% familjeägt och VD är Ulf Andersson.

Clownen Zilloman skapades av Ulf Andersson i början av 80-talet. Under den tid som gått har Zilloman delat många skratt, mött många glada ögon och hunnit med att showa med flera olika kompanjoner. Det är dessa kompanjoner som tillsammans med Clownen Zilloman utgör Zillomans Värld. Idag en grundläggande del av ZILLOMANs Artistbolag.

VISION

ZILLOMAN… Är ett modernt och nyskapande glädjeföretag.

ZILLOMAN… Har en sund ekonomisk tillväxt och får människor att växa och utvecklas inom vår organisation.

ZILLOMAN… Är en känsla, en tanke och ett företag. Det är en ’business’ att göra nöje med er!