Fester – Helhetslösningar

ZILLOMAN skapar minnesvärda upplevelser och möten för vuxna – på din fest, er kick off eller konferens.

Arbetet med att skapa minnesvärda fester ser olika ut beroende på om du är en privatperson eller en person som representerar ett företag. Men vi startar oftast med frågan om vem du är hur ditt kommunikations- och upplevelsemål ser ut. Med utgångspunkt i dina önskningar och mål gör vi verklighet av dina drömmar.
Med vårt unika och omfattande kontaktnät som sträcker sig från konst- och kulturvärlden till modebranschen skapar vi oväntade sammansättningar av människor, medier och upplevelser.

Det som gör oss unika är att alla våra medarbetare som utför eventen är utbildade och erfarna artister; skådespelare, sångare, dansare. Vi har bred kompetens och mångårig erfarenhet från tidigare uppdrag inom konst, teater och kommunikation och har i dag en grundmurad känsla och stor intuition för vad som är en framgångsrik privatfest respektive företagsfest.

Vår specialitet är att leverera kvalitativa och konceptuella vuxenfestligheter med en särskild tonträff.

Nedan hittar du olika exempel på teman som vi har jobbat med tidigare och lite olika förslag på vad innehållet i dessa olika teman kan vara. Självklart finns det ingen begränsning i att skapa nya teman och nya innehåll.

New York

När gästerna kommer till New Yorks gator möts de av en gatumusiker med hatten placerad framför fötterna, redan där sätter vi stämningen. Runt hörnet kommer ett gäng breakdansare bärandes på en bergsprängare. De sätter på sin favorit låt och visar sina senaste spins. Kvällen kan börja…

Överallt kommer nya spännande inslag som gästerna sen kan snacka om.. ”Såg du den där coola…”. Magiska trolleritrick, spännande streetperfomances från våra gatuartister, kittlande toner från en akustisk gitarr och här kommer en börsmäklare som verkar ha hamnat lite fel?

Till middagen så bjuds gästerna på en minnesvärd och färgsprakande show i härlig Broadway anda. Efter middagen är det dags för dans! Vår duktiga DJ spelar de senaste hitsen och våra bartenders blandar de nya drinkarna i sann New York tappning.
Vi avslutar kvällen i en stämningsfull jazzklubbsmiljö där gästerna får höra de bästa Sinatra låtarna än en gång…

 

Karibiskt

När gästerna kommer så möts de av stämningsfulla toner från oljefaten och de får sätta på sig en bastkjol och fina blomsterkransar. Söta hula-huladansare bjuder på god frukt och häftiga drinkar. Välkommen till paradiset!

I lokalen så förstärker den fantastiska dekoren vart gästen har hamnat. Palmer, baden-badenstolar, bambubarer, sand och färgglada parasoll. Och titta på den vackra solnedgången!

Till middagen så bjuds gästerna på en fantastik sambashow med färgglada dansare och rytmiska toner! Därefter underhåller vår vimsiga charterresenär gästerna med sitt minnesvärda nummer. Mer kan vi inte säga… Efter middagen får gästerna prova att skaka på sina egna rumpor när våra duktiga dansare bjuder upp.

När gästerna tror att kvällen börjar ta slut så får de plötsligt syn på en barbröstad eldjonglör nere på stranden. I en gång av facklor bjuds gästerna ner till en oförglömlig eldshow till rytmisk musik.

 

Cirkus

Cirkusfamiljen Rosalinos flyttar in. Det är en stor familj med Cirkusdirektörn i spetsen. Under kvällen berättar de för oss om sin och Cirkusens historia…

Här får besökarna kliva in i Cirkusens värld. De möts av doften av popcorn och tonerna från cirkusens lilla orkester. Stora ballonger när man går igenom såpbubbelregnet och en söt Clowntjej hälsar välkomna i entrén. Bakom hörnet finns en man som kan gå på styltor, en jonglör och se där en mimartist! Trollkarlen bjuder in gästerna i magins värld. Färgade belysta tyger som hänger från taket ger en härlig Cirkuskänsla. Det känns som om man hamnade i självaste cirkustältet.

Värd för kvällen är så klart vår Cirkusdirektör. Han tar besökarna med på en resa genom Cirkusens värld under kvällen. Spektakulära framträdanden imponerar på gästerna. Självklart finns en duktig DJ på plats och det blir skön musik och dans senare på kvällen. Även våra bartenders är utöver de vanliga och imponerar med sina jongleringstricks.

 

50-tal

Välkommen till Bettys Café – här känner vi doften av 50-tal. Jukebox, flipperspel och så klart musiken; Elvis & Rock´n Roll. Redan vid entrén får besökarna den rätta stämningen. Där står en fin gammal Buick från -57 och spelar de dåtida hitsen.

Väl inne i lokalen ser vi fina bilder från 50-talet som projiceras på väggarna. Där borta står ett par twistsugna tjejer vid en jukebox och vid flipperspelen står ett par grabbar och skrattar högljutt. Gästerna bjuds på en äkta Rockabilly buffé!

Under middagen håller vår konferencier i den röda tråden. Husbandet bjuder på musiken med underhållning som frågesport, sång och danstävling. Plötsligt kommer en förbipasserande liftare in på Bettys Café för att värma sig en stund. Det här är inte vilken liftare som helst utan en trollkarl som är på väg österut. Avslutningsvis blir det dans. Gästerna bjuds vi på en musikresa genom 50,60,70,80 och 90-tal fram till nutida hits. Ingen kommer lämna festen utan att ha både twistat och buggat en stund.

 

Film/Hollywood

Denna kväll är något utöver det vanliga. Gästerna börjar kvällen med att kliva ur limousinen till skrik och blixtar från alla fans och fotografer, som riktiga Hollywoodstjärnor.

Efter att ha skrivit lite autografer och blivit fotade så ser de plötsligt den röda mattan och den häftiga ljussättningen. Musiken skapar en härlig känsla och här kommer bubblet. Festen är igång. Väl i lokalen så ser vi gamla Hollywoodklassiker på väggarna och till middagen bjuds det på en hel del minnen. Musik, magi, dans och show.

Prisutdelningar och tal lockar till skratt… Denna kväll ser ingen gräns i vart fantasin kan ta oss.

 

Skärgård

Vid bryggan tas gästerna emot av spelmän och alvlika varelser som ger alla gäster en vacker blomsterkrans. Väl uppe på festplatsen får gästerna delta i de traditionella lekarna. Det blir en hård kamp. Klassikerna hoppa säck och potatis på sked blandas med nya spännande tävlingar i en härlig kombination.

Sen är det dags för middag. Vid grillarna står våra duktiga kockar och vid buffén vattnas det i munnen. Middagsunderhållningen är härlig musik och annat kul.
Efter middagen kommer några sjömän förbi. De är akrobater och visar upp ett riktigt spektakel! Sen är det dags att skaka loss en stund och vi bjuder upp till dans på vår fina dansbana. In på småtimmarna tystnar musiken och sjömännen har tänt upp en gång av facklor och bjuder med gästerna bort till ängen. Till ljudet av fiol får vi se älvorna dansa…